Adventure Food in the press

Our company and its products are regularly featured in the media. Below, you will find a selection of excerpts and links.

28-05-2014Test in VILLMARKSLIV (WILDLIVE)
In May 2014 VILLMARKSLIV tested outdoor food in 5 categories: Meat, Chicken, Fish, Vegetarian and Pasta. Adventure Food doesn't manuafacture Fish meals.
We competed in 4 categories.
Even if you do not speak Norwegian you will be convinced which brand has the best outdoor food!

In Norway everybody uses outdoor food. Norwegians have a name for it: Turmat
Learn more...
15-05-2012Outdoor 2012 De Telegraaf (Dutch newspaper)
In the special edition "Outdoor 2012":

OUTDOOR EN VOEDING


‘Neem voldoende water mee.’ Dat weet iedereen. Daarnaast hebben we ook energie nodig om fysiek en mentaal beter en veiliger te presteren: koolhydraten, eiwitten en vetten. Voor velen is de voeding een lastig vraagstuk. Sommigen bereiden hun eten van te voren thuis.Vraag is dan: Waarin neem ik het mee? Blijft het wel goed? Hoe maak ik het klaar? Heb ik er wel trek in? Neem ik een bakje of een bordje mee? Hoe zwaar is het en past het wel in mijn rugzak? Anderen kopen hun eten ter plekke, maar hebben dan vaak niet de juiste of te weinig voeding om verantwoord actief te zijn. Zij vallen af; ze zijn vroegtijdig gestopt en/of zijn ook letterlijk afgevallen. Feit is dat je niet zonder goede, uitgebalanceerde voeding kunt.

Dan is er een relatief kleine, maar snel groeiende groep die weet hoe de professional het aanpakt. Die gebruikt een moderne energievoorziening: gevriesdroogde voeding. Eén van de weinige fabrikanten in Europa is Adventure Food uit ons eigen land.

Zij maken de perfecte maaltijden voor de actieve buitensporter. Logisch dat de vraag sterk toeneemt, want eenmaal geproefd aan het gemak van dit product, dan behoort het tot de standaarduitrusting. De voordelen: Een zakje weegt slechts 150 gram.Alleen (heet) water toevoegen resulteert in een complete, verrassend lekkere maaltijd van ruim 500 gram en 600kCal. Het geeft een hoop energie; een perfecte balans van koolhydraten, eiwitten en vetten. Die heeft u nodig om fysiek, maar ook mentaal de juiste beslissingen te nemen.Adventure Food heeft een breed assortiment; ontbijt, lunch, avondmaaltijden en desserts, aardappel-, pasta- en rijstgerechten, vlees en vegetarische maaltijden. De 1portie maaltijd eet u uit het zakje. U hoeft alleen uw lepel af te spoelen.

Tip: Expeditieontbijt (als best geteste maaltijd in alle Europese vakbladen en niet te evenaren.) Verkrijgbaar bij iedere Outdoor
winkel.
Voor meer informatie: www.adventurefood.com